• HR
 • EN
 • DE
 • Proizvodi

  Ambalažni papir

  Testliner smeđi

  Koristi se prilikom izrade valovite ljepenke, najčešće u licu i naličju. Proizvodimo ih u rasponu gramature 110-300 grama, te svojom kakvoćom i mehaničkim osobinama jamče odličnu proizvodnju vrlo kvalitetne valovite ljepenke, kartonske ploče i kutije.

  Testliner bijeli

  Jedini smo proizvođači bijelog testlinera u hrvatskoj. Koristi se prilikom izrade valovite ljepenke, najčešće u licu i naličju. Svojim mehaničkim svojstvima jamči nesmetanu proizvodnju na svim tipovima stroja za proizvodnju valovitog kartona. Raspon gramature je 120-300 grama.

  Fluting

  Najčešće se koristi prilikom ugradnje u val kartona. Naš papir je proizveden po svim europskim standardima, te svojom kakvoćom jamči nesmetanu izradu na stroju za proizvodnju valovitog kartona. Raspon gramature je 100-300 grama.

  Kraftliner smeđi

  Ima smanjenu sposobnost absorpcije vlage stoga se najčešće koristi u licu i naličju prilikom izrade kartona za visoko zahtjevne kutije, koje su namjenjene hladnjačama i dubokom zamrzivaču. Smeđe je boje.

  Kraftliner bijeli

  Ima smanjenu sposobnost absorpcije vlage stoga se najčešće koristi u licu i naličju prilikom izrade kartona za visoko zahtjevne kutije, koje su namjenjene hladnjačama i dubokom zamrzivaču. Bijele je boje.

  Semichemical

  Ima slične uporabe kao i fluting ali se koristi kao unutarnji srednji sloj i otporan je na vlagu, zamrzavanje, tako da ga koristimo u visokozahtjevnim kutijama.

  Valovite ljepenke

  Moguće je izrađivati sve vrste ploča u svim kombinacijama valova i gramatura, te ambalažnih kutija, uz mogućnost visokokvalitetnog preprint tiska, prema zahtjevima kupaca.

  VIŠE INFORMACIJA